Ρωσικά ΜΜΕ: Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε αφότου βυθίστηκε το «Moskva»



Η παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κρατικού καναλιού της Ρωσίας, Russia 1, Olga Skabeyeva έκανε μια ανατριχιαστική δήλωση, κατά τη διάρκεια ενημερωτικού δελτίου προς τους θεατές, ότι “αυτή η κλιμάκωση [μετά τη βύθιση του ρωσικού καταδρομικού «Moskva»] μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος” και επέμεινε ότι “αυτό είναι απολύτως σίγουρο .”

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Κάποιος θα μπορούσε με ασφάλεια να ονομάσει αυτή την κλιμάκωση ως Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Τώρα σίγουρα παλεύουμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό”.

Μάλιστα παρουσίασαν και έναν χάρτη όπου σχολίασαν με ποιον τρόπο ακριβώς επιτεύχθηκε το χτύπημα


'Η Δύση προμηθεύει «χιλιάδες όπλα» στην Ουκρανία. και η Ουκρανία απέδωσε στις εντολές της Δύσης. Πραγματοποιώντας «ακόμα περισσότερες προκλήσεις, αιματηρές, φρικτές, εντελώς αδιανόητες''.

''Αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα, όλος ο κόσμος να στραφεί εναντίον της Ρωσίας και θα πουν «Δεν αξίζει αυτή η χώρα να βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη και όλοι οι Ρώσοι θα πρέπει να εξαφανιστούν!»''. 

 
''Οι Ουκρανοί ήταν ενθουσιασμένοι που είδαν ρωσικά στρατεύματα στη χώρα τους''. Η ίδια κατηγόρησε τους Ουκρανούς για «γενοκτονία, όχι τους Ρώσους». 

''Για κάποιο λόγο οι ίδιοι οι απλοί Ουκρανοί δεν παρατηρούν καμία γενοκτονία. Στην περιοχή του Χάρκοβο υποδέχονται τους στρατιώτες μας σαν πραγματικούς απελευθερωτές'', είπε.

''Ο λαός του Χάρκοβο δεν κατηγορεί τον ρωσικό στρατό για γενοκτονία, αλλά τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις''.
 
Ο στρατιωτικός σχολιαστής Ντμίτρι Ντροζντένκο δήλωσε στο κρατικό κανάλι Channel 1

''Στην πραγματικότητα βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πολυεπίπεδος πόλεμος πλήρους κλίμακας με τη Δύση και η Δύση προετοιμάζεται από καιρό για τον πόλεμο''.


ΠΗΓΗ