Ναύαρχος Εγκολφόπουλος: Μακάρι οι Τούρκοι να κάνουν την πρώτη κίνηση – Δεν έχουν διανοηθεί τι θα συμβείΟ Γιάννης Εγκολφόπουλος, αντιναύαρχος ε.α., μίλησε στο OPEN όπου και εκτός των αλλών υπογράμμισε την ετοιμότητα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ επανέφερε στην επιφάνεια πτυχές της νύχτας των Ιμίων.

Εγκολφόπουλος: Μακάρι οι Τούρκοι να κάνουν την πρώτη κίνηση σημείωσε ο αντιναύαρχος ε.α., μιλώντας στο OPEN TV, ενώ συμπλήρωσε πως «δεν έχουν διανοηθεί τι θα συμβεί».

«Ο κ. Ερντογάν, μακάρι να κάνει την πρώτη κίνηση. Βεβαίως θα είναι κακό για την χώρα μας, γιατί θα δούμε σκηνές Ουκρανίας και κανένας δεν είναι έτοιμος να τις δει αυτές τις στιγμές. Αλλά αυτό που θα του συμβεί, ειδικά αυτή την περίοδο δεν το έχει διανοηθεί», υπογράμμισε.

«Θυμηθείτε τι έγινε το 2020, εγώ θα το πω, με τον εμβολισμό του Κεμάλ Ρέις από την ελληνική φρεγάτα. Γιατί; Γιατί ο κυβερνήτης της Κεμάλ Ρέις, που είχε και διοικητή επάνω, χείρισε κατά τρόπο τελείως αντιναυτικό. Εκεί βλέπετε τον κυβερνήτη της ελληνικής φρεγάτας. Την εκπαίδευσή του, την ταχύτητα και την ευστροφία που δούλεψε», ανέφερε ο αντιναύαρχος ε.α..

Ο Γιάννης Εγκολφόπουλος μίλησε στο OPEN, όπου και εκτός των αλλών υπογράμμισε την ετοιμότητα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επανέφερε στην επιφάνεια πτυχές της νύχτας των Ιμίων.

Σύμφωνα με τον κ. Εγκολφόπουλο, ακόμα και σήμερα, οι Έλληνες στο Πολεμικό Ναυτικό φέρουν βαρέως την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας, το βράδυ των Ιμίων, να μην υπάρξει επίθεση κατά των Τούρκων, αφού όπως είπε θα πάθαιναν πανωλεθρία.


Νεότερη Παλαιότερη