Είναι γεγονός! Προσθήκη έξυπνων βομβών από τις ΗΠΑ στο οπλοστάσιο μας-Καταστρέφουν θωρακισμένες υποδομέςΜε εκτιμώμενο κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια-Φόβο και τρόμο σπέρνει η Πολεμική Αεροπορία μας
"Οι ΗΠΑ ενέκριναν κονδύλι για την αγορά από την Ελλάδα έξυπνων βομβών", είναι ο τίτλος είδησης του MEGA, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας Συνεργασίας για την αμυντική ασφάλεια των ΗΠΑ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποφάσισε να εγκρίνει πώληση έξυπνων βομβών σε χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά και σε φιλικές χώρες προς τις ΗΠΑ, με εκτιμώμενο κόστος 22, 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι χώρες όπου θα κατευθυνθούν οι έξυπνες βόμβες, είναι το Βέλγιο, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα.
 
Σύμφωνα με πηγές του MEGA, η Πολεμική Αεροπορία, πρόκειται να αποκτήσει «έξυπνες βόμβες» με εκτιμώμενο κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται κυρίως για διατρητικές βόμβες, που ως στόχο έχουν να καταστρέφουν θωρακισμένα στρατηγεία, θωρακισμένες αποθήκες και θωρακισμένα υπόστεγα αεροσκαφών.

Επιπλέον, πρόκειται να αποκτήσει ελαφρύτερου τύπου «έξυπνες βόμβες», με στόχο λιγότερο θωρακισμένους στόχους

Από τα παραπάνω διαφαίνεται ότι η Πολεμική Αεροπορία μας ενισχύεται σημαντικά, αλλά και πως η πιθανότητα θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο είναι πολύ μεγάλη, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από τις ΗΠΑ, η οποία ως φίλη και σύμμαχος χώρα στέκεται εμπράκτως δίπλα μας

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το MEGA