Τούρκος φορτηγατζής είδε κάτι που τον σόκαρε: «Οι κακοί Έλληνες θα μας επιτεθούν!»



Τούρκος φορτηγατζής είδε ένα τεράστιο κομβόι να μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό των ΗΠΑ στην Ελλάδα και ανέβασε βίντεο, προειδοποιώντας τους συμπατριώτες του!

Τουρκία: Με την Ελλάδα ξυπνάνε και κοιμούνται οι Τούρκοι! Ένας Τούρκος οδηγός φορτηγού «έδωσε ρεπορτάζ» στα ΜΜΕ της χώρας του από μεταφορά οπλικών συστημάτων και πολεμικού εξοπλισμού των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη. 

Ο Τούρκος μάλιστα δείχνει σοκαρισμένος από το μέγεθος της αυτοκινητοπομπής, ενώ βρισκόταν στη Βουλγαρία.

Ο οδηγός, ο οποίος μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter, ακούγεται να λέει: «Υπάρχει ένας ολόκληρος… πλανήτης φορτηγών εδώ! Προσπερνάμε φορτηγά εδώ και μισή ώρα. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοιτάξτε, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά. Είμαστε στη Βουλγαρία και είναι ελληνικά φορτηγά που μεταφέρουν τανκς και όπλα».

Οπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση αυτή του Τούρκου έκανε το γύρο των ΜΜΕ στην Τουρκία, ενώ αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού και στο διαδίκτυο.

Το ρεπορτάζ της Haberler σημειώνει: Ενώ οι ΗΠΑ παρέχουν σοβαρή οπλική υποστήριξη στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η αποστολή ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης και όπλων στην Αλεξανδρούπολη στα τέλη του περασμένου έτους. Μάλιστα οι εικόνες που κατέγραψε σήμερα (Κυριακή 19/6/2022) ένας Τούρκος οδηγός φορτηγού αποκάλυψε για άλλη μια φορά τη στήριξη των ΗΠΑ στην ελληνική Κυβέρνηση. Ο οδηγός, ο οποίος είδε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ, χρησιμοποίησε τη φράση “Εδώ και μισή ώρα προσπερνάμε φορτηγά έτσι. Υποθέτω ότι θα επιτεθούν. Κοίτα, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά”.

Συνεχίζοντας το σχολιασμό της η ιστοσελίδα προσθέτει: «Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν την Ελλάδα σε δική τους στρατιωτική βάση, με τις στρατιωτικές αποστολές που έκαναν πρόσφατα. Με τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που υπεγράφη με τις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, οι ΗΠΑ-Ελλάδα διαθέτουν 3 νέες στρατιωτικές βάσεις. Η συμφωνία πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Μάιο».
Αυτά την ώρα που μετά τον Χαρδαλιά η Τουρκία «βράζει» και για άλλον Έλληνα Υπουργό.

Θυμίζουμε πως η Τουρκία ενοχλήθηκε ακόμη και με τo tweet του Έλον Μασκ στο Twitter που έγραψε «Constantinople». Λες και μέχρι το 1453 η Πόλη δεν λεγόταν Κωνσταντινούπολη.

Βεβαίως οι Τούρκοι πήραν την απάντησή τους, καθώς το Twitter αποθέωσε τον Έλον Μασκ για το «Constantinople»

Δείτε παρακάτω το βίντεο που κάνει τον γύρο στην Τουρκία