Τούρκοι: ”Οι Έλληνες δημιουργούν αντιαρματική τάφρο, αντιγράφουν το ΡΚΚ-Μπορούμε να βομβαρδίσουμε τα έργα των Ελλήνων με UAV!”



Συνεχίζουν τις προκλήσεις τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα σύγκρουσης. Τι αναφέρουν:

”Ο απόστρατος Ταγματάρχης İlker Güçlü, ο οποίος ήταν καλεσμένος της εκπομπής, ”Ατζέντα” στο A Haber, σχολίασε την κρίση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας σχετικά με το Αιγαίο και τα νησιά. «Η Ελλάδα σκάβει χαρακώματα, μάλλον έμαθαν πώς να σκάβουν αυτή την τάφρο στον Έβρο από το PKK».

Ο απόστρατος Ταγματάρχης İlker Güçlü έκανε κρίσιμες παρατηρήσεις στον χάρτη για την τουρκοελληνική ένταση στο Αιγαίο.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του İlker Güçlü είναι τα ακόλουθα.

Λέγεται ότι η Ελλάδα σκάβει τάφρο. Υπάρχουν και κάποιες εικόνες. Μάλλον έμαθαν το σκάψιμο τάφρων από το PKK ή τον Άσαντ. Το PKK σκάβει χαρακώματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εδώ και χρόνια. Αλλά αυτές οι τάφροι δεν μας πτόησαν. Δεν μπορούν αυτές οι τάφροι να εμποδίσουν τα UAV, τα SİHA, τα αεροπλάνα μας. Η τουρκική αμυντική βιομηχανία λειτουργεί.

Δεν ξέρω αν θα ήταν σωστό να συγκρίνουμε την Ελλάδα με το PKK, αλλά το PKK είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που μαστίζει τη Δημοκρατία της Τουρκίας για πολλά χρόνια. Ο λόγος που ενοχλεί ένα μεγάλο και ισχυρό κράτος όπως η Τουρκία για τόσο καιρό είναι ότι έχει υιοθετήσει έναν αντισυμβατικό πόλεμο.

Δεν θα γίνει αντισυμβατικός πόλεμος με την Ελλάδα. Γιατί ως κράτος θα κάνει κανονικό πόλεμο. Τώρα οι ΗΠΑ και η Γαλλία προκαλούν και στηρίζουν την Ελλάδα.

Οι Έλληνες έχουν μεραρχίες και ταξιαρχίες στα νησιά τους. Ας μαζέψει η Ελλάδα όσες δυνάμεις,όσα τανκς, όσα πυροβόλα και πολεμικά πλοία στα νησιά. Είμαστε και οι δύο έμπειροι στα UAV και τα χρησιμοποιούμε με μεγάλη ακρίβεια. Το πιο συντονισμένο κράτος στον κόσμο είναι η Τουρκία.”