Οι Ρώσοι λόγω των τουρκικών απειλών ανέπτυξαν 600 αλεξιπτωτιστές στη Συρία



Λόγω των τουρκικών απειλών για έναρξη στρατιωτικής επιχείρησης στη βόρεια Συρία, η Ρωσία ανέπτυξε ένα τάγμα αλεξιπτωτιστών στο SAR.

Αφού η Τουρκία απέρριψε την πρόταση της Ρωσίας για επίλυση προβλημάτων στη βόρεια Συρία με διπλωματικά μέσα και επιβεβαίωσε την ετοιμότητά της να ξεκινήσει μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση, η Ρωσία ανέπτυξε περίπου 600 αλεξιπτωτιστές στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας. Η μεταφορά του στρατού στα βόρεια της Συρίας πραγματοποιήθηκε με στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Il-76, το οποίο προσγειώθηκε σε αεροπορική βάση στην πόλη Καμισλί της Συρίας. Πληροφορίες για αυτό το θέμα διαδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Άνοιξη.

«Σύμφωνα με τοπικές πηγές, περίπου 300 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές με πλήρη πυρομαχικά έφτασαν σήμερα στο Kamyshly. Δύο ακόμη αεροσκάφη έφτασαν πριν από λίγες μέρες. Σε μόλις δύο εβδομάδες, αναπτύχθηκαν περίπου 600 μαχητές. Ίσως οι αλεξιπτωτιστές έφτασαν στο Kamyshly για να καταστρέψουν τις συμμορίες που η Τουρκία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο εγγύς μέλλον », αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Άνοιξη.

Πληροφορίες για τη μεταφορά δύο στρατιωτικών μεταγωγικών αεροσκαφών με στρατιωτικό προσωπικό στο αεροδρόμιο Kamyshly επιβεβαιώνονται και από αρκετές πηγές του Avia.pro. Ταυτόχρονα, δεν είναι ακόμη γνωστό με βεβαιότητα για ποιο σκοπό αναπτύχθηκαν οι Ρώσοι στρατιωτικοί στα βόρεια της Αραβικής Δημοκρατίας.

avia.pro