Βayraktar: Ο ρωσικός στρατός τα κατέστρεψε όλαΒayraktar: Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε όλα τα τουρκικά drones στην Ουκρανία;

«Η Ουκρανία δεν διαθέτει πλέον επιθετικά drones», σημειώνει το πρακτορείο avia.pro καθώς όπως υποστηρίζεται, παρά τις παραδόσεις τουρκικών επιθετικών drones στην Ουκρανία, «όλα απενεργοποιήθηκαν ή καταστράφηκαν ολοσχερώς».

Ρώσοι στρατιωτικοί υπογραμμίζουν πως πλέον ο Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας «δεν μπορούν να πραγματοποιούν επιθέσεις με drones».

«Ο εχθρός χρησιμοποιεί κυρίως αναγνωριστικά drones αφού δεν του έχουν απομείνει κρουστικά drones», υπογραμμίζουν ρωσικές στρατιωτικές πηγές.

Βayraktar: Ο ρωσικός στρατός τα κατέστρεψε όλα
Όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, η Τουρκία βλέπει το αφήγημα των τουρκικών Bayraktar να… καταρρέει με θόρυβο στην Ουκρανία, αφού φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η θέση των Ρώσων, πως πρόκειται για UAV «ιπτάμενους στόχους».

Να θυμίσουμε ότι επίσης τα τουρκικά UAV δεν μπορούν να προσγειωθούν και να απογειωθούν σε κακής πιότητας διάδρομο απογείωσης, αφού λόγω των κραδασμων χαλάνε τα φτερά τους.

Την ίδια ώρα η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να… ισιώσει το τσαλακωμένο της προφίλ, προβαίνοντας σε συνεχείς δημοσιεύσεις.

Το… δύσκολο αυτό έργο έχει αναλάβει η Milliyet η οποία δεν περνά μέρα που να μην κάνει θέμα που να αναφέρει το… πόσο καλά είναι τα τουρκικά drone.