Τούρκοι κατά ΗΠΑ-ΝΑΤΟ: ”Είστε εχθροί μας, φύγετε από την χώρα-Οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα μας στοχοποιούν”!

 

Κλίμα αντιαμερικανισμού επικρατεί στην Τουρκία. Τα ποσοστά κατά των ΗΠΑ αυξήθηκαν μετά και την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, με τους ”γείτονες” να απαιτούν ταυτόχρονα και ”έξωση” των αμερικανικών βάσεων από την χώρα.

Δημοσκόπηση-”βόμβα” που δείχνει πως οι Τούρκοι είναι κατά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ έλαβε χώρα στη γειτονική χώρα.

Σε ερώτηση της ερευνητικής εταιρείας Areda Survey, οι πολίτες ρωτήθηκαν για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων δήλωσε ότι οι βάσεις είχαν δημιουργηθεί κατά της Τουρκίας.

Η ερευνητική εταιρεία Areda Survey ρώτησε προηγουμένως:

“Πιστεύετε ότι το ΝΑΤΟ προστατεύει τα συμφέροντα της Τουρκίας;” Το 15,4% είπε ναι και το 84,6% δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται το ΝΑΤΟ.

Σε κάθε ευκαιρία οι Τούρκοι στρέφονται κατά βάσεων του ΝΑΤΟ στην χώρα και αυτό εκτιμάται ότι δεν υλοποιείται τυχαία, αφού η Άγκυρα θεωρεί ότι η συμμαχία με αυτές τις βάσεις “ελέγχει” την Τουρκία, μη επιτρέποντας της να μεταβληθεί σε Οθωμανική αυτοκρατορία…που τόσο πολύ επιθυμεί ο Τούρκος πρόεδρος.

Mην ξεχνάμε, πως οι λεγόμενοι “Ευρασιανιστές” στρατιωτικοί, οι οποίοι έχουν “καθαρίσει” τους ΝΑΤΟϊκούς στρατιωτικούς μετά από εντολές του Ρ.Τ.Ερντογάν, απαιτούν οι ΗΠΑ να φύγουν από το Ιντσιρλίκ! Πρέπει να γνωρίζουμε, πως τις τουρκικές ΕΔ, υπάρχουν εθνικιστές, ισλαμιστές, Ευρασιανιστες και φιλονατοϊκοί. Αυτές οι φατρίες δεν μπορούν να ομονοήσουν αφού υπάρχουν αντιθέσεις μεταξύ τους.