Εκτός ελέγχου οι Τούρκοι-Σύμβουλος Ερντογάν: ”Η Ελλάδα θέλει πόλεμο-Στοχοποιούν με Γαλλία & ΗΠΑ τις βάσεις μας”!



Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα.

”Mesut Hakkı Caşın (Σύμβουλος Ερντογάν): ”Η Ελλάδα θέλει πόλεμο κατά της Τουρκίας”, αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

”Η Ελλάδα, το κακομαθημένο παιδί της Δύσης, που παλεύει με την Τουρκία, συνεχίζει τις προκλήσεις της στο Αιγαίο. Ο ειδικός Διεθνούς Δικαίου Καθ. Δρ. Mesut Hakkı Caşın απαρίθμησε τι πρέπει να κάνει η Τουρκία ένα προς ένα. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία αυτών των δηλώσεων…

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, τα UAV του TAF που εκτελούσαν πτήσεις αποστολής στο Αιγαίο εντόπισαν κινητικότητα. Προσδιόρισε ότι 2 ελληνικά αποβατικά πλοία ήταν καθ’ οδόν προς Λέσβο και Σάμο.

Αποκαλύφθηκε ότι τα εν λόγω πλοία παρέδωσαν στη Λέσβο 23 τακτικά τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα και 18 τακτικά τροχοφόρα τεθωρακισμένα στη Σάμο. Αξιοσημείωτο ήταν ότι τα τεθωρακισμένα ήταν μεταξύ των οχημάτων που έστειλαν στην Αλεξανδρούπολη οι ΗΠΑ.

Πηγές ασφαλείας περιέγραψαν αυτά τα γεγονότα στις 18 Σεπτεμβρίου και 21 Σεπτεμβρίου ως την πιο ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Ελλάδα συνεχίζει να εξοπλίζει τα νησιά κοντά στην Τουρκία και να παραβιάζει το καθεστώς των νησιών.

Η Ελλάδα θέλει να παρενοχλήσει και να προκαλέσει την Τουρκία για να διαταράξει το διεθνές δίκαιο και τη συμμαχία του ΝΑΤΟ. Μας παρενόχλησαν με S-300. Είναι μια πράξη πειρατείας και επίθεσης σε τουρκικό εμπορικό πλοίο να ανοίξει πυρ σε ελληνικό σκάφος. Γιατί το κάνει αυτό η Ελλάδα; Το να κρατάς την Τουρκία πίσω στη Μεσόγειο και την εξίσωση του ΝΑΤΟ σημαίνει να την απομακρύνεις από το ΝΑΤΟ στο τέλος μιας σύγκρουσης.

Αυτές οι ενέργειες της Ελλάδας αποτελούν ξεκάθαρη παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης. Αυτά είναι όπλα των ΗΠΑ. Κάνουν επίσης ασκήσεις με την Γαλλία, μας στοχοποιούν!

Σε Αιγαίο, Μεσόγειο και Κύπρο διεξάγονται ασκήσεις εδώ και 5 χρόνια με τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τις χώρες του Κόλπου. Τι σημαίνει αυτό; Ασκήσεις γιαπιθανή σύγκρουση. Με άλλα λόγια, οι αεροπορικές μας βάσεις στη Σμύρνη, το Μπαλικεσίρ, τη Μπαντίρμα στο Αιγαίο, τα εργοστάσιά μας αεροσκαφών στο Εσκισεχίρ και οι εγκαταστάσεις μας στο Καϊσέρι και στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (TUSAŞ/TAI) στοχοποιούνται.”