Ελληνοτουρκικά – Βίντεο σοκ: Τουρκική ακταιωρός εμβολίζει βάρκα μεταναστών και απειλεί να τους πνίξει!Δύο βίντεο από Αιγαίο και Έβρο αποδεικνύουν περίτρανα τα fake news της της Τουρκίας κατά της Ελλάδας σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ελληνοτουρκικά: Για πολλοστή φορά η προπαγάνδα και τα fake news που χρησιμοποιεί η Τουρκία για να πλήξει την εικόνα της Ελλάδας γκρεμίζεται από ντοκουμέντα.

Συγκεκριμένα δύο βίντεο αποδεικνύουν τι πραγματικά συμβαίνει με τους μετανάστες σε Έβρο και Αιγαίο και πόσο απάνθρωπα τους χρησιμοποιεί το καθεστώς Ερντογάν.

Στο πρώτο βίντεο (προφανώς από το Αιγαίο)  Τουρκική ακταιωρός πέφτει πάνω σε φουσκωτό σκάφος γεμάτο από μετανάστες και ουσιαστικά το εμβολίζει! Ανάμεσα στους ανθρώπους αυτούς βρίσκονται γυναίκες και παιδιά που ακούγονται να ουρλιάζουν φοβούμενοι ότι θα πέσουν στη θάλασσα. Τα σωσίβια που βρίσκονται στο σκάφος ελάχιστα.

Κανένα λοιπόν ενδιαφέρον από την Τουρκία για την ασφάλειά αυτών των ανθρώπων, τους οποίους όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά ακριβώς το αντίθετο, καθώς θέτει ξεκάθαρα τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα η αλήθεια είναι άλλη, καθώς το ελληνικό λιμενικό προχωρά στη διάσωση πολλών από αυτούς τους μετανάστες που οι Τούρκοι κάνουν πέρα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ελληνικού Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, μόνο φέτος η Ελλάδα έχει προχωρήσει στη διάσωση 1361 ανθρώπων σε συνολικά 32 περιστατικά.

Ελληνοτουρκικά: Σε επιφυλακή η Ελλάδα για το «Καραβάνι του Έβρου»
Η χρησιμοποίηση των μεταναστών όμως δεν σταματά εδώ από την Τουρκία. Σε άλλο βίντεο, αυτή τη φορά από τον Έβρο διακρίνεται ξεκάθαρα όχημα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να προωθεί μετανάστες τους οποίους έχει αποβιβάσει το ίδιο, προς την ελληνική πλευρά!

Οι ελληνικές αρχές είναι σε επιφυλακή, καθώς δεν αποκλείεται μια υβριδική επίθεση ακόμη και στα ελληνικά νησιά. Ενός ουσιαστικά στρατού μεταναστών, ανάμεσα στους οποίους θα έχει και ανθρώπους των τουρκικών ειδικών δυνάμεων και μυστικών υπηρεσιών.

Την ίδια ώρα το  «Καραβάνι του φωτός» καλεί διαδικτυακά χιλιάδες λαθρομετανάστες να περάσουν από τον Έβρο στην Ελλάδα , αυτή τη φορά τους έδωσε ραντεβού σε ένα χωριό, 20 χιλιόμετρα έξω από την Ανδριανούπολη. Οπως σας έχει ενημερώσει το Sportime, το καθοδηγούν οκτώ Τούρκοι οι οποίο φέρονται να λαμβάνουν εντολές από την Άκυρα, αναλόγως