Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι το παραδέχονται – Φοβούνται την ελληνική αεροπορία!



Οι πολεμικές ιαχές της Τουρκίας συνεχίστηκαν για ακόμη μία μέρα με τα σενάρια πολέμου να αναπαράγονται στα μεγαλύτερα Τουρκικά κανάλια.

Ελληνοτουρκικά: Δεν έχουν σταματημό οι προκλήσεις από την Τουρκία η οποία κρατάει την ένταση στο Αιγαίο στα ύψη. Τα νέα τους πολεμικά σενάρια παρουσίασαν αναλυτές στο μεγαλύτερο Τουρκικό κανάλι, το CNN Turk δείχνοντας για ακόμη μία φορά την πολεμοχαρή τους διάθεση.

Την ίδια ώρα ο Μπαχτσελί προχώρησε σε νέο παραλήρημα θέτοντας τα νέα δικά του σύνορα ενώ χαρακτήρισε πολλά Ελληνικά νησιά ως «Τούρκικα».

Τα πολεμικά σενάρια ωστόσο κυριαρχούν στο μυαλό των Τούρκων οι οποίοι συνεχίζουν την άνευ προηγουμένου προπαγάνδα τους με τον Τουρκικό τύπο να ακολουθεί την επιθετική πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά γράμμα.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, χτες το βράδυ το CNN Turk ανέλυσε λεπτομερώς τα σενάρια πολέμου μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν μάλιστα οι περιοχές στις οποίες θα γίνουν πολεμικές συρράξεις με το παραλήρημα να συνεχίζεται ακάθεκτο στην Τουρκία την ώρα που οι ίδιοι οι Τούρκοι πολίτες δηλώνουν πως δε συμφωνούν με τον Ερντογάν και όσα κάνει.

Ελληνοτουρκικά: Εκεί θα γίνουν οι συρράξεις – Τρόμος για την αεροπορία της Ελλάδας
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδόθηκαν ζωντανά προς τον Τουρκικό λαό, οι «περιοχές της έντασης» που θα δημιουργηθούν θα αφορούν αυτές που είναι κοντά στα σύνορα. Τα νησιά κοντά στην Τουρκία, τα σύνορα στον Έβρο αλλά και την Κύπρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν μάλιστα ούτε η Ελλάδα έχει σκοπό να επιτεθεί στην Άγκυρα ούτε η Τουρκία στην Αθήνα.

Οι πολεμικές τους ιαχές όμως φαίνεται πως σταματούν εκεί που η Ελληνική αεροπορία αρχίζει καθώς στις ίδιες πολεμοχαρείς αναφορές τους τόνισαν πως η Ελλάδα πλέον υπερέχει σημαντικά στον αέρα.

Η απόκτηση των Rafale και ο εκσυγχρονισμός της Ελληνικής αεροπορίας έχει δώσει την υπεροχή στη χώρα μας σε ότι αφορά τους ουρανούς κάτι το οποίο και οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται κανονικά.