Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Ντενεκές – Ψέματα οι ΤούρκοιΣύμφωνα με μαγνητικές ανωμαλίες που καταγράφηκαν στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου οι Τούρκοι έστειλαν τον πύραυλο TYFUN, o τουρκικός βαλλιστικος πύραυλος έπεσε τελείως εκτός στόχου.

Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος, με τους Τούρκους να καταφεύγουν για άλλη μία φορά σε ψέματα, αναφορικά με τα επιτεύγματά τους στα τουρκικά όπλα.

Ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως χτύπησε επιτυχώς τον στόχο του σε απόσταση 561 χλμ.

Όμως, σύμφωνα με μαγνητικές ανωμαλίες που καταγράφηκαν στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου οι Τούρκοι έστειλαν τον πύραυλο TYFUN, o τουρκικός βαλλιστικος πύραυλος έπεσε στα 557,68 χλμ.

Με λίγα λόγια ο πύραυλος έπεσε 3,32 χλμ. μακριά από τον στόχο του.

Προσοχή, δεν μιλάμε για 100 με 150 μέτρα, που θα έλεγε κανείς πως είναι μία απόσταση ικανή ώστε ο πύραυλος να προκαλέσει βλάβη στον στόχο του. Μιλάμε για πάνω από τρία χλμ. απόκλιση. Δηλαδή ο τουρκικός πύραυλος έχασε τελείως τον στόχο του.

Συνεχίζουν τα ψέματα οι Τούρκοι για… εσωτερική κατανάλωση.

Για την ιστορία πάντως οι ελληνικοί SCALP βρίσκουν με ακρίβεια τους στόχους τους.


Ο άνθρωπος που το… έψαξε και βρήκε το ψέμα των Τούρκων είναι Αμερικανός ερευνητής και αναλυτής από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα.