Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας: Δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα – Δείτε βίντεοΜια αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας των ΗΠΑ εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα με αξιωματούχους να εκτιμούν πως τουλάχιστον έξι άτομα βρίσκονταν στα πληρώματά τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα μεγάλο B-17 (βομβαρδιστικό από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) κινείται στον αέρα όταν ένα μικρότερο μονοθέσιο αεροσκάφος Bell P-63 Kingcobra πέφτει πάνω του με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε ότι συντρίμμια από τη σύγκρουση έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο 67 με αποτέλεσμα ένα τμήμα του δρόμου να κλείσει για την κυκλοφορία.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter και στο youtube δείχνουν  τα συντρίμμια των αεροπλάνων να πέφτουν στο έδαφος και να προκαλούν  φωτιά και ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού.

Το Wings Over Dallas είναι μια επίδειξη αεροσκαφών που φιλοξενείται από την Commemorative Air Force, μια οργάνωση που ειδικεύεται στη διατήρηση αεροσκαφών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εδρεύει στο αεροδρόμιο Red Bird.

Το αεροπορικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 13.25 τοπική ώρα και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές για τα θύματα.