Κ. Μαραβέγιας: Να δοθεί το επίδομα 600€ στο προσωπικό των ΕΔ-Θα το υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμειςΤην ισχυρή βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία, ώστε να αντιμετωπίσει τις πρωτοφανείς κρίσεις και προκλήσεις, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, σχολιάζοντας την πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού για τη χορήγηση έκτακτου επιδόματος σε αστυνομικούς και λιμενικούς.

 Ωστόσο, υπογράμμισε την ανάγκη να επεκταθεί το μέτρο στο σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι «ορθώς η κυβέρνηση αποφάσισε να καταβληθεί έκτακτο δώρο Χριστουγέννων ύψους 600 ευρώ σε πάνω από 60.000 ένστολους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της Πολιτείας για τη συμβολή τους στην επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

Όμως, θεωρώ ότι θα πρέπει να εξαντληθεί κάθε περιθώριο ώστε αντίστοιχο μπόνους να δοθεί σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων – στρατιωτικό και πολιτικό – που επίσης έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διασφάλιση της σταθερότητας στη χώρα, την τρέχουσα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, και δεν θα πρέπει να νιώθει αδικημένο. Από την πλευρά μου, θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την υλοποίηση αυτής της προοπτικής».

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr