Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπως με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις – Απορούν τα ελληνικά πληρώματα με το πόσο λίγα ξέρουν



Ελληνοτουρκικά: Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπως με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις αφού φαίνεται πως δεν έχουν βάλει μυαλό και κάνουν λάθη αρχαρίων στη θάλασσα.

Ένα ακόμα περιστατικό τουρκικής προκλητικότητας καταγράφηκε στο Αιγαίο, με τουρκική ακταιωρό να προσπαθεί να εμποδίσει τον πλου ελληνικού περιπολικού πλοίου του Λιμενικού, το οποίο βρίσκονταν στην περιοχή, κοντά στο φαρμακονήσι, παρακολουθώντας την δραστηριότητα Τούρκων ψαράδων.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr, με την λήψη να έχει γίνει από το πλήρωμα του ελληνικού περιπολικού πλοίου του Λιμενικού, η τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κοντά στο ελληνικό πλοίο.

Μάλιστα, από των λίγων δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν… έχουν μάθει το πάθημά τους με τον παρολίγο εμβολισμό της τουρκικής φρεγάτας Κεμάλ Ρέις, όταν πριν από δύο καλοκαίρια επιχείρησε να κάνει το ίδιο στην ελληνική φρεγάτα Λήμνος.

Οι Τούρκοι χειριστές προβαίνουν σε συνεχόμενα λάθη, τα οποία κάνουν ακόμα και τα ελληνικά πληρώματα να απορούν για την συμπεριφορά των Τούρκων συναδέλφων τους, διερωτώμενοι πλέον ξεκάθαρα για την επάρκειά τους.