Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς σε καφετέριαΤο επεισόδιο σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα από ομάδα αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον του σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία. 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το Newsbomb.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα από ομάδα αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Ο άνδρας αρχικά διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε στην ωμοπλάτη.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλεξαν έξι κάλυκες ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.

Χωρίς ταυτότητα το θύμα στη Νέα Ιωνία
Δεν έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστά τα στοιχεία του, καθώς δεν υπήρχε επάνω του ταυτότητα, αλλά ούτε και η σχέση του με το κατάστημα στο οποίο τον πυροβόλησαν.

Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες για τον τρόπο που ενήργησε ο δράστης ή οι δράστες, παρά μόνο το γεγονός ότι μέσα στο κατάστημα βρέθηκαν έξι κάλυκες από σφαίρες.