Τούρκος Ναύαρχος θεωρεί την ΕΜΑΚ “κατασκόπους” ενώ UAV κατασκοπεύουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα



Δήλωση Γκιουλέν για την ελληνική βοήθεια εξοργίζει Τούρκο Ναύαρχο-Αυτό είναι το “ευχαριστώ” της τουρκικής κυβέρνησης για την βοήθεια της Ελλάδος και την πίεση για βοήθεια στην ΕΕ για την χώρα αυτή.

Τούρκοι Αξιωματούχοι και σύμβουλοι αισθάνονται πάρα πολύ άσχημα που διαβάζουν ευχαριστήρια μηνύματα για την ελληνική ουσιαστική και άμεση βοήθεια στους δυστυχισμένους  Τούρκους πολίτες, διότι δεν θα μπορούν να πείσουν στο μέλλον τους ίδιους να εχθρεύονται την χώρα μας.

Το αφήγημα του καθεστώτος Ερντογάν, για τους “ επιθετικούς“ Έλληνες έχει παρέλθει ήδη στο μυαλό εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών, ενώ το καθεστώς κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, προκαλώντας ξανά την χώρα μας.

Σήμερα από το πρωί έως τώρα το μεσημέρι τουρκικά UAV bayraktar και άλλου τύπου πετούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα κατασκοπεύοντας την χώρα μας που βοηθά το τουρκικό κράτος, ενώ η ελληνική πλευρά πιέζει για βοήθεια στις Βρυξέλλες υπέρ της Τουρκίας.

Είναι εξοργιστικό, αλλά καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ποιο είναι το αληθινό δόγμα της τουρκικής ελίτ, και τι επιδιώκει αυτή “ βρέξει...χιονίσει” από την Ελλάδα.
Δήλωση Γκιουλέν εξοργίζει Τούρκο Ναύαρχο που θεωρεί την ΕΜΑΚ ως κατασκόπους   

Ο γνωστός “πατέρας” της “Γαλάζιας Πατρίδας” απόστρατος Ναύαρχος Τ.Γιατσί, ξεπέρασε κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας στοχοποιώντας την ελληνική ομάδα διάσωσης ( ΕΜΑΚ) η οποία μέχρι τώρα έχει σώσει 9 Τούρκους πολίτες από βέβαιο θάνατο.  

Σύμφωνα με βίντεο ο Γιατσί αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι οι ομάδες διάσωσης της χώρας μας αποστέλνονται για να «κατασκοπεύουν», όπως και στους σεισμούς του 1999.

Συνεχίζοντας το κρεσέντο του ο ίδιος στοχοποιεί τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί αυτές υλοποιούν σήμερα στρατιωτική άσκηση, σε “υπεράκτιες νήσους Χίο και Κάρπαθο, αφού πρόκειται για νησιά αποστρατικοποιημένα”.

Πυρ και μανία είναι ο Τούρκος απόστρατος Ναύαρχος Τ.Γιατσί και με τον Γκιουλέν που μίλησε υπέρ της Ελλάδος

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος βρίσκεται επίσης στις Η.Π.Α. δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τους Έλληνες αδελφούς μας. Δεν θα ξεχάσουμε την καλοσύνη και τις αγκαλιές τους και θα γράψουμε τα ονόματά τους στην ιστορία με χρυσά και διακοσμημένα ασημένια γράμματα», δηλώνει ο ίδιος αφήνοντας να εννοηθούν πολλά που είναι μόνο στο μυαλό του.

Αυτοί οι άνθρωποι όπως ο Τούρκος Ναύαρχος Τ.Γιατσί και πολλοί άλλοι στην γειτονική χώρα, δεν επιθυμούν επουδενί καλές σχέσεις με την Ελλάδα, αφού δεν θα είχαν οι ίδιοι λόγο ύπαρξης στον τουρκικό μηχανισμό ασφαλείας.

Βέβαια η νοοτροπία του Τούρκου Ναυάρχου διακατέχει χιλιάδες φανατικούς τόσο στο ΑΚΡ όσο και στους Κεμαλιστές, που θεωρούν “ τσιφλίκι τους” μια τεράστια περιοχή που κάποτε ανήκε στην πρώην και μηδέποτε επανελθούσα Οθωμανική αυτοκρατορία.

Η Ελλάδα πράττει αυτό που επιτάσσει η θρησκεία μας και ο πολιτισμός μας, καθώς και η ιστορία μας, και βοηθά τον τουρκικό λαό και όχι το καθεστώς Ερντογάν, που θα πιθανότατα πλέον πνέει τα λοίσθια λόγω του σεισμού και της γενικής κατακραυγής που μεγαλώνει επικίνδυνα ημέρα με την ημέρα.