Στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας η ΠτΔ - Ενημερώθηκε για την 338 ΜοίραΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε την αεροπορική βάση Ανδραβίδας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου, την έδρα της 338 Μοίρας στην αεροπορική βάση Ανδραβίδας, όπου την υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον διοικητή της 117 Πτέρυγας Μάχης σμήναρχο (Ι) Αβραάμ Καζαντζόγλου για την οργάνωση, την αποστολή και το επιχειρησιακό έργο της πτέρυγας και της 338 Μοίρας.

Ακολούθως, ο διοικητής της 338 Μοίρας αντισμήναρχος (Ι) Λεωνίδας Γαβριηλίδης παρουσίασε τις ενέργειες που εκτελούνται και τις διαδικασίες που ακολουθούνται πριν από κάθε πτήση, ενώ έλαβε χώρα επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους F-4E Phantom II της Μοίρας.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας μίλησαν με ιπτάμενους, τεχνικούς και διοικητικά στελέχη της Μοίρας.