Χειροπέδες σε μέλη της συμμορίας που λήστευε ανήλικους υπό την απειλή μαχαιριούΗ συμμορία αναρτούσε τα κατορθώματά της στο TikTok

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Α.Τ. Πετρούπολης, για την σύλληψη συμμορίας ανηλίκων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η συμμορία με μέλη άτομα ηλικίας 16 έως 19 ετών που δρούσε στην περιοχή της Πετρούπολης, πραγματοποιούσε επιθέσεις με σκοπό να ληστέψει ανήλικους μαθητές γυμνασίου και λυκείου, υπό την απειλή μαχαιριού και σιδηρογροθιών.

Αφού τους λήστευαν, τραβούσαν με τα κινητά τους τα κατορθώματά τους, και στη συνέχεια τα ανέβαζαν στους λογαριασμούς τους στα social media, και κυρίως στην εφαρμογή TikTok.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 5 άτομα, τα οποία θεωρούνται και οι «σκληροί πυρήνες» της συμμορίας. Η συμμορία δρούσε εν ψυχρώ, πραγματοποιώντας επιθέσεις σε ανήλικα θύματα σε ανύποπτο χρόνο και φαίνεται να είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα κινητά τηλέφωνα και ειδικότερα στα Iphone.