Κλώτσησε αστυνομικό γιατί του έκοψε κλήση €100Χαμό προκάλεσε 50χρονος στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου. Ο λόγος; Έλαβε κλήση €100.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, αναζητούσε στο τηλέφωνο τον δημοτικό αστυνόμο που του έκοψε την κλήση και όταν δεν τον εντόπισε μπήκε στα γραφεία σαν «μαινόμενος ταύρος».

Ο άνδρας αναζητούσε τον δημοτικό αστυνόμο, προκάλεσε μεγάλη φασαρία και όταν εκείνος εμφανίστηκε άρχισε να τον βρίζει χυδαία, να τον απειλεί πως δεν θα βγει ζωντανός από τα χέρια του και ότι θα τον θάψει εάν τον βρει να κυκλοφορεί έξω.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τρεις άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, σε ένα επεισόδιο που διήρκησε 45 λεπτά και δεν μπορούσαν, ενώ κλώτσησε τον αστυνόμο που του έκοψε την κλήση.

Μόλις κλήθηκε η αστυνομία προσπάθησε να φύγει από το κτήριο, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην είσοδο. «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» φώναζε την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό οι αστυνομικοί. Την Τρίτη (25/4) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε προθεσμία για την Παρασκευή.

Πηγή: reader.gr
Νεότερη Παλαιότερη