«Νταής» κλείδωσε την κόρη του έξω από το σπίτι και επιτέθηκε στη γυναίκα του...



Ο άγριος καβγάς με την ανήλικη - Υπό επιτήρηση ο 48χρονος

Η παρέμβαση της συζύγου του την οποία είχε κακοποιήσει όταν υπερασπίστηκε την έφηβη κόρη τους, γλίτωσε από τη δίκη του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 48χρονο «νταή» με εθισμό στο αλκοόλ, καθώς η γυναίκα ζήτησε από τους δικαστές να διατάξουν την ψυχιατρική του παρακολούθηση και την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Ο 48χρονος καβγάδισε την περασμένη Τρίτη με την ανήλικη και την πέταξε έξω από το σπίτι τους στον Βόλο, κλειδώνοντας την πόρτα. Όταν η σύζυγός του πήγε να ξεκλειδώσει για να βάλει στο σπίτι το παιδί, εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά βρίζοντάς την χυδαία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς και να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον 48χρονο.

Την Τετάρτη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, όμως η σύζυγός του ζήτησε να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση για να μην διαλυθεί η οικογένειά τους και να ακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης, καθώς καταστρέφει κάθε μέρα την ζωή του. Το δικαστήριο το δέχθηκε και ο 48χρονος θα βρίσκεται υπό επιτήρηση από την Εισαγγελία Ανηλίκων, καθώς διέπραξε το αδίκημα σε βάρος ανηλίκου.

Ξυλοκόπησε τις αδελφές του στα Τρίκαλα

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούν οι αστυνομικοί έναν 65χρονος ο οποίος διαπληκτίστηκε άγρια με τις δυο αδελφές του στα Τρίκαλα και φέρεται ότι χειροδίκησε σε βάρος τους. Οι δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του, όμως ο 65χρονος δεν βρέθηκε όταν αναζητήθηκε και η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή υπέβαλε εναντίον της συζύγου του ένας επιχειρηματίας στα Τρίκαλα, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν. Η γυναίκα συνελήφθη, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερη.

protothema.gr