Ανθστης Βασιλική Πλεξίδα: Σαν σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από το Μέγιστο θαύμα της Παναγίας μας



Χριστός Ανέστη!
Σαν σήμερα 19 Απριλίου του 2017 συμπληρώνονται έξι χρόνια από το Μέγιστο, Θαυμαστό και πολλαπλό θαύμα της Παναγίας μας Ακρωτηριανής Σερφιώτισσας Θεραπεύτριας σε εμένα την ανάξια. Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση μου καθώς φέτος συμπίπτει η ίδια ημερομηνία του Πάσχα με τότε και η ίδια ημέρα Τετάρτη της Διακαινησίμου. 

Με την δύναμη του Τριαδικού Πατέρα Θεού μας και τις μνήμες βαθιά μέσα μου να αναβιώνουν σε κάθε δύσκολη στιγμή, θα ομολογώ και θα κηρύττω το Μέγιστο και πολλαπλό Θαύμα όπως Εσύ μου ζήτησες γλυκειά μας Μάνα Παναγιά, για να ενδυναμώσει η Πίστις των ανθρώπων δια τα έσχατα που θα έρθουν (και όπου ήδη βιώνουμε).

Με γνώμονα τα λόγια του Ευαγγελίου και την αρωγή και την φιλευσπλαχνία της Κυρίας Θεοτόκου μας, ας είναι τα αήττητα όπλα μας η ακράδαντος Πίστις και η αδιάλειπτος προσευχή σε αυτόν τον προσωπικό αγώνα του καθενός μας δια την σωτηρία των ψυχών ημών!

Υ.Γ. Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού μας να φέρει την Ανάσταση στις ψυχές όλων μας! Καλό Παράδεισο στις ψυχές των συναδέλφων Ηρώων μας και καλή δύναμη στις οικογένειες τους!!!

Η Ανθστης της Αεροπορίας Στρατού, Βασιλική Πλεξίδα, είναι η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας.

Το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στα σύνορα των νομών Λάρισας και Κοζάνης με τα υπόλοιπα 4 μέλη του πληρώματος να χάνουν τη ζωή τους.

Η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα εντοπίστηκε τραυματισμένη και εκτός κινδύνου και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει σο Βόλο καθώς υπηρετεί στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο.