Πέπλο μυστηρίου....Συναγερμό στις Αρχές σήμανε το περίεργο τροχαίο



Πολύ περίεργο το τροχαίο που σημειώθηκε στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αντιρρίου – Ιτέας και κόστισε τη ζωή στην υποδιευθύντρια των φυλακών Μαλανδρίνου, με το αυτοκίνητό της να καταλήγει στον γκρεμό.

Η υποδιευθύντρια είχε φύγει από τις φυλακές και κατευθυνόταν στο σπίτι της. Το περίεργο αυτό δυστύχημα σήμανε συναγερμό στις Αρχές και αυτό γιατί με τον ίδιο τρόπο, ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου είχε χάσει τη ζωή του τον Ιανουάριο του 2017 στον ίδιο δρόμο.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει ένδειξη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα, και πέφτει σε γκρεμό ύψους 8 μέτρων. Το αυτοκίνητο της υποδιευθύντριας χτύπησε σε τσιμεντένιο οικοδόμημα που υπήρχε για να στηρίζει την γέφυρα. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, ήταν πολύ αργά για την οδηγό.

Τώρα αναμένεται το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης που διενεργείται στο αυτοκίνητο της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου, καθώς εξετάζεται αν όλα τα συστήματα λειτουργούσαν κανονικά και εάν είχε προκληθεί κάποια δολιοφθορά.

Αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, που θα δείξουν αν υπέστη κάποιο επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε.

newsbreak.gr