Αμεσοδρασίτες «τσίμπησαν» επ’ αυτόφωρο διαρρήκτες στο Περιστέρι..Χειροπέδες σε διαρρήκτες χάρη στην καίρια παρέμβαση τους, πέρασαν Αμεσοδρασίτες στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν Έλληνα ηλικίας 33 ετών και δυο Γεωργιανών, ηλικίας 38 και 36 ετών.

Στις 06:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής οι αμεσοδρασίτες έλαβαν ενημέρωση για άτομα που προσπαθούν να εισβάλουν σε ισόγεια κατοικία στην οδό Αδμητού. Άμεσα έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν εξωτερικά του σπιτιού.

Με γρήγορες κινήσεις ακινητοποίησαν τον 38χρονο V.S, ενώ ο 36χρονος Γ.Φ προσπάθησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε στην συμβολή των οδών Άλκηστης και Καρυάτιδος. Στην συνέχεια οι αμεσοδρασίτες μπήκαν εντόπισαν στο εσωτερικό του σπιτιού τον 33χρονο Z.B, στις σκάλες που οδηγούσαν στην ταράτσα του σπιτιού και τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του 36χρονου οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα τσαντάκι με εννιά κλειδιά και ένα αυτοσχέδιο εξάρτημα παραβίασης κλειδαριών και όπως προκύπτει, χάρη στις συλλήψεις τους από τους Αμεσοδρασίτες, αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών γλίτωσαν από διαρρήξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας συνεργός τους, αγνώστων λοιπών στοιχείων που είχε το ρόλο τσιλιαδόρου, κατάφερε να απομακρυνθεί και να αποφύγει την σύλληψη.

lawandorder.gr
Νεότερη Παλαιότερη