Αστυνομικοί «τσάκωσαν» 32χρονο με οκτώ πλαστές ταυτότητες..Αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις, στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, σε όλη την εδαφική περιφέρεια των Αστυνομικών Υπηρεσιών του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις δέκα ατόμων για περιπτώσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις όπου:

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης χθες τα ξημερώματα συνέλαβαν έναν 17χρονο ελληνικής καταγωγής, ο οποίος αφαίρεσε αυτοκίνητο από την περιοχή των Μετεώρων.
Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 32χρονο Έλληνα, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης 95 γραμμαρίων και 8 δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων με διαφορετικά στοιχεία στο καθένα, στα οποία είχε επικολληθεί η φωτογραφία του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Νεότερη Παλαιότερη