«Μου κάρφωσαν μαχαίρι στα πλευρά»



Σε μια περιοχή στην οποία κανείς δεν θέλει να πλησιάσει λόγω της μεγάλης βίας που υπάρχει έχει γίνει το Μενίδι. Μετά τον ξυλοδαρμό σε έναν ανήλικο από τον οποίο ήθελαν να κλέψουν 5 ευρώ, ανατριχίλα προκαλεί η σοβαρότατη επίθεση σε βάρος οδηγού ταξί ο οποίος φοβήθηκε για την ζωή του, όταν μια ομάδα Ρομά ήθελε να τον ληστέψει.

Όπως περιγράφει στο Live News ο ταξιτζής, το μεσημέρι της 5ης Μαΐου πήρε μια νεαρή κοπέλα από τον Πειραιά για να τη μεταφέρει στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η κοπέλα που είχα πάρει πρέπει να ήταν στο κόλπο. Έστελνε μηνύματα, τα οποία εγώ δεν κατάλαβα».

Όταν έφτασαν στο προορισμό ο οδηγός του ταξί υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Όταν επιχείρησε να κάνει όπισθεν με το ταξί, όπως λέει «μαζεύτηκαν 10 – 12 τσιγγάνοι κάτω των 18 και από την αριστερή πόρτα και από τη δεξιά. Πήραν κλειδιά, σβήσανε το αυτοκίνητο. Και στα ποδιά του συνοδηγού είχα την τσάντα μου». Εκεί είχε χρήματα για τις υποχρεώσεις του, συγκεκριμένα, 650 ευρώ.

Στη συνέχεια, με τη βία επιχείρησαν να τον σηκώσουν από θέση του συνοδηγού. «Ο ήχος από το κόψιμο της αλυσίδας γύρω από τον λαιμό μου είναι στα αυτιά μου», αναφέρει και συγκλονίζει.

Το λάθος του, όπως λέει, ήταν πως αντιστάθηκε.

«Έκανα το λάθος και αντιστάθηκα. Έριξα μπουνιά στον πρώτο την ώρα που έπαιρναν το πορτοφόλι. Με έβγαλαν έξω. Ένα μαχαίρι το κάρφωσαν στα πλευρά».

Ο ταξιτζής τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την δουλειά του καθώς καθώς η κατάσταση με τις συμμορίες ανηλίκων βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου.

Σε ερώτηση για το πότε θα ξαναμπεί στο αμάξι, η απάντησή του είναι αποστομωτική: «Μάλλον ποτέ».

Καταλήγοντας αναφέρει πως θα μπορούσαν να του έχουν κάνει και χειρότερα.

«Ίσως ήταν ικανοποιητικό το ποσό γι’ αυτούς γιατί αν ήθελαν να γυρίσουν και να κάνουν τα χειρότερα, μπορούσαν», αναφέρει.