Έξαλλος... επιτέθηκε σε αστυνομικούς, έσκισε τις στολές τους και έσπασε ραντάρ ταχύτηταςΣτο τέλος ο «νταής» ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Εκτός εαυτού βγήκε ένας Έλληνας στη Λέσβο, όταν είδε αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων να του κάνουν σήμα να σταματήσει λόγω υπερβολικής ταχύτητας στο 9ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης– Καλλονής και τα έκανε όλα γης Μαδιάμ.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, το βράδυ της Πέμπτης, απείλησε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις τους, αλλά δεν έμεινε σε αυτό... Δεν δίστασε να τους επιτεθεί σπάζοντας το ηλεκτρονικό ραντάρ μέτρησης της ταχύτητας και σκίζοντας τις στολές τους ενώ, όταν εκείνοι επιχείρησαν να του βάλουν χειροπέδες, αντιστάθηκε χτυπώντας τους και τους τραυμάτισε ελαφρά!

Τελικά, βέβαια, ο "νταής" οδηγός δεν απέφυγε τη σύλληψη και την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για απείθεια, απειλή, βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικής βλάβης και φθορά και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.