Άγρια συμπλοκή – Ξυλοδαρμός και απειλές με κατσαβίδι και καραμπίναΑναστάτωση προκάλεσαν στους κατοίκους της Φθιώτιδας δύο περιστατικά ξυλοδαρμού που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πρώτο περιστατικό έγινε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν υπήρξε συμπλοκή νεαρών ατόμων σε γνωστό παραλιακό μπαρ της περιοχής. Ο καβγάς φέρεται να ξεκίνησε από προσωπικές διαφορές δυο νεαρών που ήρθαν στα χέρια, όμως στη συνέχεια ο τσακωμός πήρε διαστάσεις και ενεπλάκησαν αρκετά άτομα που ήρθαν για ενισχύσεις της μιας ή της άλλης πλευράς.

«Μπορεί να ήταν και δεκαπέντε άτομα που δερνόντουσαν μεταξύ τους. Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και με σκαμπό χτυπούσε ο ένας τον άλλο. Κάποια από αυτά ήταν ανήλικα και μεθυσμένα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν πάει άλλο…» είπε στο LamiaReport γονιός που έπεσε πάνω στον καβγά πηγαίνοντας να πάρει την κόρη του.

Ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε με ανοιγμένο κεφάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του έγιναν ράμματα και πήρε εξιτήριο.

Το δεύτερο περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από τον φούρνο της παραλίας, όπου καταλήγουν οι περισσότεροι νέοι μετά την διασκέδαση για να πάρουν κάτι για να φάνε.

Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο LamiaReport, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής ήταν μεθυσμένος και είχε τέρμα ανοιχτή τη μουσική του αυτοκινήτου, σηκώνοντας στο πόδι όλη τη γειτονιά.

Όταν πήγε κάποιος και του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική, του επιτέθηκε. Ο άνδρας που του έκανε παρατήρηση για τη μουσική αμυνόμενος τον χτύπησε και έπεσε κάτω. Ένας φίλος του τον σήκωσε και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, εκείνος όμως επανήλθε με ένα κατσαβίδι προσπαθώντας πάλι να του επιτεθεί. Τότε μπήκαν στη μέση άλλοι παρευρισκόμενοι που τον γνώριζαν και τον απώθησαν βάζοντάς τον πάλι στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε το επεισόδιο, ο μεθυσμένος με το αυτοκίνητο επέστρεψε αυτή τη φορά κρατώντας μια καραμπίνα και φωνάζοντας «πού είναι να τον σκοτώσω», ψάχνοντας τον άνδρα που του έκανε την παρατήρηση και τον χτύπησε.

Οι παρευρισκόμενοι και οι γείτονες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να του πάρουν το όπλο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα έφτασε στο σημείο και η Αστυνομία η οποία είχε ενημερωθεί για το επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί του πήραν το όπλο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.