ΠΟΑΞΙΑ: Συνιστούμε σε όλους και ιδίως σε "τηλεοπτικούς δικαστές" και "δημοσίους κατηγόρους", εντός και εκτός αστυνομίας, ένα μόνο... Ψυχραιμία!!!Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας με την παρούσα ανακοίνωση αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντα Μιχάλη Κατσούρη τα βαθύτατα συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του και εύχεται να είναι το τελευταίο θύμα σε αυτό τον όχι ακήρυχτο - πλέον - οπαδικό πόλεμο, εντός και εκτός της χώρας που δυστυχώς έχει λάβει τη μορφή κοινωνικής μάστιγας.

Παράλληλα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τα μέλη της και την ελληνική κοινωνία, την οποία έχει ευθύνη να προστατεύσει, αρνείται να εθελοτυφλήσει μπροστά στο γεγονός μιας μετακίνησης, πλέον των 100, αλλοδαπών χούλιγκαν κατά μήκος της επικράτειας, χωρίς να γίνουν οι ενδεικνυόμενες υπηρεσιακές ενέργειες. Οι ευθύνες είναι δεδομένες και θα πρέπει να καταλογιστούν δίκαια και αναλογικά βάσει αδιαμφισβήτητων στοιχείων σε αυτούς που θα υποδείξουν οι διοικητικές και ποινικές έρευνες.
Η οποιοδήποτε επικοινωνιακή σκοπιμότητα που εξυπηρετείται μέσω σπασμωδικών και βιαστικών ενεργειών, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα επιφέρει τα ακριβώς αντίθετα από τα αποτελέσματα που θα επιδιώκει.

Οι ευθύνες αποδίδονται με την κατάλληλη ερμηνεία των διατάξεων και της προβλεπόμενης νομικής διαδικασίας και όχι υπό την πίεση των θερμών γεγονότων. Η δικαιοσύνη δεν είναι ούτε τυφλή, ούτε βιαστική αλλά κυρίως ούτε επιλεκτική. Είναι πάνω από όλα δίκαιη για όλους και σε όλα τα επίπεδα,από τη βάση έως την κορυφή.

Συνιστούμε σε όλους και ιδίως σε "τηλεοπτικούς δικαστές" και "δημοσίους κατηγόρους", εντός και εκτός αστυνομίας, ένα μόνο... Ψυχραιμία!!!