Γυναικοκτονία: Πώς ο αστυνομικός έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό τουΣυγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα και έπειτα αυτοκτόνησε.

Νέες αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος αστυνομικός φαίνεται ότι δεν πήγε ο ίδιος τα παιδιά του στο σχολείο, αλλά η σύζυγός του τα κατέβασε προκειμένου να μπουν στο σχολικό λεωφορείο.

Ο ίδιος φέρεται να έφυγε στις 3 τα ξημερώματα από το σπίτι των γονιών του όπου διέμενε - μετά το διαζύγιό του- και έστησε καρτέρι στην πρώην σύντροφό του, καθώς φέρεται να περίμενε να φύγουν τα παιδιά προκειμένου να ανέβει στο διαμέρισμα προκειμένου να δολοφονήσει τη σύντροφό του και έπειτα να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες την προηγούμενη ημέρα, είχε ζητήσει από τον πατέρα του να του δανείσει την καραμπίνα με την πρόφαση ότι ήθελε να την καθαρίσει.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν αναφορές ή καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

Το φιλικό πρόσωπο της οικογένειας του 38χρονου ανέφερε ότι δεν είχαν έντονες συγκρούσεις, ωστόσο περιέγραψε ένα πλαίσιο κτητικότητας από την πλευρά του αστυνομικού και αδυναμίας να αποδεχθεί τον χωρισμό.

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει.Την αγαπούσε τρελά», είπε το ίδιο πρόσωπο, σημειώνοντας ακόμη ότι ο γυναικοκτόνος ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να τα ξαναβρούν και να ξαναπαντρευτούν.