Πολεμική Αεροπορία: Την πρόταση της, για αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού, παρουσίασε η IAIΤο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι στις 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), συνάντηση εκπροσώπων της ισραηλινής IAI (Israel Aerospace Industries) με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ και προσωπικό της 112 Πτέρυγας Μάχης (112 ΠΜ). Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση, εκ μέρους της IAI, των δυνατοτήτων του αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων MRTT (Multi-Mission Tanker Transport) που κατασκευάζει.

H IAI έχει μεγάλη εμπειρία σε προγράμματα τροποποίησης επιβατικών αεροσκαφών Boeing-767 σε αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού ή πολλαπλού ρόλου, δηλαδή εναέριου ανεφοδιασμού και μεταφοράς φορτίου και προσωπικού. 

Οι τροποποιήσεις αφορούν την εγκατάσταση θύρας για την φόρτωση/εκφόρτωση παλετών, ενώ τα καθίσματα και οι οθόνες εργασίας μπορούν να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν γρήγορα. Στην ιστοσελίδα της η IAI αναφέρει ότι έχει υλοποιήσει σχετικά προγράμματα για 200-250 αεροσκάφη για 12 χώρες.