Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Τι έχει συμβεί;Καθόλου σίγουρα δεν είναι πλέον η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις ΗΠΑ, όπου στις 9 Μαΐου θα είχε συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, έχουν προκύψει κάποια δημοσιεύματα για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι το ταξίδι αυτό μάλλον έχει ακυρωθεί, χωρίς κανένας να γνωρίζει τους λόγους, ενώ η Άγκυρα δεν έχει διαψεύσει ακόμα τίποτα, βάζοντας… φωτιά στις φήμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Voice of America υπέβαλε ερώτηση προς την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, η οποία σχολίασε πως «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδιά μας να έχουμε επαφές υψηλού επιπέδου με κάθε ευκαιρία».

Ήδη όμως έχουν αρχίσει να βγαίνουν πολλά για την επικείμενη και πιθανή ακύρωση του ταξιδιού, αφού κάποιοι κάνουν λόγο για αμερικανική δυσφορία μετά την εγκάρδια συνάντηση του Ερντογάν με τον ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε.