Συνελήφθησαν μητέρα και γιαγιά που άφησαν μόνο του 5χ ρονο σε διαμέρισμαΟι δύο γυναίκες κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο – Οι αστυνομικοί εντόπισαν το παιδί, όταν πήγαν στο σπίτι για άλλη υπόθεση της οικογένειας.

Για δύο ολόκληρες ώρες κατηγορούνται ότι άφησαν μόνο του και κλειδωμένο σε διαμέρισμα ένα αγοράκι πέντε ετών, η μητέρα και η γιαγιά του, οι οποίες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν άλλη υπόθεση της οικογενείας του και έτσι μετέβησαν στο σπίτι τους στην περιοχή του Λαγκαδά για να τους αναζητήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 39χρονη μητέρα φέρεται να έφυγε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της, ενώ η γιαγιά του παιδιού, 61 ετών, αποχώρησε και εκείνη από το σπίτι, αφήνοντας μόνο του τον πεντάχρονο μέχρι να τον βρουν οι αστυνομικοί.

Εις βάρος των δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

protothema.gr