Το πάνε στα άκρα οι Τούρκοι: ”Οι Κούρδοι βάζουν φωτιές στη Τουρκία, εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα”!



Τι αναφέρουν οι Τούρκοι:

”Ιστορική προειδοποίηση από τον Cihat Yaycı: Άρχισαν να επιτίθενται στην Τουρκία με δολιοφθορά! Υπάρχει πρόθεση.

Μια αξιοσημείωτη ανάρτηση για τις πυρκαγιές στην Τουρκία έκανε το Τουρκικό Κέντρο Ναυτιλίας και Παγκόσμιας Στρατηγικής, το οποίο ιδρύθηκε από τον Απόστρατο Αντιναύαρχο Cihat Yaycı.

Στην ανάρτηση του Τουρκικού Κέντρου Ναυτιλίας και Παγκόσμιας Στρατηγικής συμπεριλήφθηκαν οι δηλώσεις του Cihat Yaycı που έκανε τα προηγούμενα χρόνια και χρησιμοποιήθηκε η δήλωση ότι οι πυρκαγιές ήταν αποτέλεσμα δολιοφθοράς.

Στη δήλωσή του, ο Yaycı είπε: «Τα αίτια και οι υπεύθυνοι για τις πυρκαγιές στο Ντιγιάρμπακιρ και στο Μαρντίν θα πρέπει να διερευνηθούν πολύ σοβαρά.

Οι πυρκαγιές δεν συμβαίνουν τυχαία. Υπάρχει πρόθεση.

Στις πρώτες περιόδους της δολιοφθοράς πυρκαγιάς, τρομοκράτες που εκπαιδεύονταν τόσο ιδεολογικά όσο και σε τεχνικά θέματα όπως τα εκρηκτικά σε στρατόπεδα στην Ελλάδα χρησιμοποιούσαν την οικοτρομοκρατία ως σημαντικό εργαλείο.

“Η τρομοκρατία του ΡΚΚ, η οποία στοχεύει τα δάση μας ειδικά σε τουριστικές περιοχές από τη δεκαετία του ’90, τώρα το επεκτείνει και επιτίθεται στις αποθήκες καλλιεργειών της Τουρκίας και στο ειρηνικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στα νοτιοανατολικά με την οικοτρομοκρατία”, είπε.


ΠΗΓΗ