ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ


Είδα την καινούργια version του ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ, με τους δύο πίνακες ανταποδοτικότητας.

Αισθάνθηκα ΝΤΡΟΠΗ για τη σκέψη του ΝΟΜΟΘΕΤΗ για την αντιμετώπιση των ανθρώπων με πάνω από 40 χρόνια εργασίας …………………….και ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ???????

Επάνω στα Πολεμικά Αεροσκάφη,
Στα Ελικόπτερα (πολεμικά ή ΜΗ αυτά δλδ που τα καλούν νυχθημερόν να πάρουν τους ασθενείς τους Ναυαγούς αυτούς που κάνουν το χόμπι  τους στα Βουνά και χάνονται ή τραυματίζονται),
Ανθρώπους των Ειδικών Δυνάμεων που έχουν κάνει τη Μονάδα τους, το Βουνό και την θάλασσα σπίτι και όχι για να κάνουν surfing.

Ανθρώπων στα Υποβρύχια που είναι άσπροι σαν πανί γιατί ΔΕΝ βλέπουν ήλιο,
ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ τη γέννηση των παιδιών τους, που ΔΕΝ έχουν πάει σε ΚΑΜΙΑ σχολική εκδήλωση, που χρειάζονται ΕΙΔΙΚΗ ολιγόωρη άδεια να ΠΑΝΕ στην ΚΗΔΕΙΑ των γονιών τους, αυτοί που ΔΕΝ έχουν ΜΟΝΙΜΗ κατοικία, λόγω μεταθέσεων, φυσικά ούτε συζήτηση για δεύτερη δουλειά αυτοί ή οι σύζυγοί τους  και όλα αυτά γιατί ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ σε ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ για να μπορεί αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ.

Ε λοιπόν αυτός ο …….άνθρωπος τους ΛΕΕΙ : ΚΑΝΤΕ εσείς όλα τα παραπάνω και θα σας ΑΝΤΑΜΕΙΨΩ εγώ, για το επικίνδυνο της εργασίας σας δλδ για τα ΔΙΠΛΑ σας χρόνια με 2 έως 3,4€ το μήνα…………. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ την ίδια στιγμή που διώχνει σωρηδόν από τις ΔΕΚΟ ανθρώπους με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τους λέει ότι θα δώσει ΑΥΞΗΣΕΙΣ σε 1.000.000 συνταξιούχους χρήματα που θα τα βγάλει από τα μιάσματα της κοινωνίας (έτσι πιστεύω μας θεωρεί, τουλάχιστον έτσι μας συμπεριφέρεται ) ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ/ΕΜΑΣ.

Ε λοιπόν ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΑΝ αυτή σου η ΚΙΝΗΣΗ …..ΔΕΝ είναι μια απλή απερισκεψία της στιγμής ή κάτι που ΔΕΝ ήξερες, ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την χώρα μας, για την ασφάλειά μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι να ……………..εργάζονται για σένα ούτε το σινάφι σου.

Το καταλαβαίνεις ότι όταν το πάρουν χαμπάρι τι τους ετοίμασες θα κάθονται 2-3 χρόνια σε Πολεμικές Μοίρες, σε Προωθημένες Μονάδες, στα ΟΥΚ, στα Υποβρύχια ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ………ΤΡΑΒΑ ΕΣΥ να ΠΕΘΑΝΕΙΣ και θα σου δώσω εγώ τα 3,4 € το μήνα στη σύνταξη.

Με τιμή και εκτίμηση στο προσωπικό των ΕΔ