Οι ευχές του Αλκιβιάδη Στεφανή από το φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου Παραμονή Πρωτοχρονιάς


Στο «Επιτηριτικό Φυλάκο 1» στις Καστανιές Έβρου έκανε Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Λίγο πριν ανατείλει το 2020 ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής έστειλε τα χρόνια πολλά και τις ευχές του από που αλλού από τον ακριτικό Έβρο και πιο συγκεκριμένα από το ΕΦ-1 στις Καστανιές Έβρου.

Μαζί με δύο φύλακες της πατρίδας ο ΥΦΕΘΑ έστειλε τις ευχές του και το μήνυμά του για ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις: «Φως, αισιοδοξία, επιτυχίες για την Πατρίδα. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την υπερηφάνεια, αυτοπεποίθηση και αταλάντευτη θέση μας για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.»

Μάλιστα όπως μάθαμε στο φυλάκιο στις Καστανιές έφτασε στις 11 το βράδυ και αφού έφαγε και άλλαξε το χρόνο μαζί με τα στρατευμένα παιδιά και τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, διανυκτέρευσε στο φυλάκιο.

Είναι αλήθεια ότι όσοι γνωρίζουν τον ΥΦΕΘΑ ήταν σίγουροι ότι δεν θα μπορούσε να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πουθενά αλλού παρά σε κάποιο φυλάκιο δίπλα στους ανθρώπους που κάθε μέρα προστατεύουν την πατρίδα μας.

Από εμάς Χρόνια Πολλά και πάντα τα καλύτερα σε όλους.



ΠΗΓΗ