Τους χρησιμοποίησαν στα σύνορα του Έβρου και τώρα τους πάνε Συρία (Βίντεο)


Παράνομοι μετανάστες οι οποίοι μετά από την κυβερνητική δήλωση ¨Δεν θα εμποδίσουμε τα περάσματα τους¨ βρέθηκαν στην συνοριακή περιοχή του Παζάρκουλε-Αδριανούπολης, με βίντεο προσπάθησαν να κάνουν να ακουστεί η φωνή τους.

Οι “πρόσφυγες” αναφέρουν πως αφού με φορτωτές, τους κατέστρεψαν τις σκηνές όπου έμεναν στην συνοριακή περιοχή του Παζάρκουλε, ακολούθως τους ανέβασαν σε λεωφορείο λέγοντας τους πως ¨Θα σας πάμε στην Κωνσταντινούπολη¨ αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα.

Στο βίντεο που τράβηξαν αναφέρουν τα εξής :

¨Καλημέρα αγαπητοί θεατές. Στο λεωφορείο υπάρχουν 53 Αφγανοί και Σύριοι, στο βίντεο μπορείτε να τους δείτε. Χτες με φορτωτές κατέστρεψαν τις σκηνές μας. Μας ανέβασαν με το ζόρι στα λεωφορεία και δεν μας είπαν που μας πάνε. Μας είπαν μόνο ¨Ανεβείτε¨.


Το πρωί μας είπαν πως ¨Σας πάμε σε στρατόπεδο στην Οσμανίγε¨. Εγώ το έψαξα, είναι κοντά στην Συρία. Μπροστά μας υπάρχουν 5 άτομα της στρατοχωροφυλακής. Να ενημερώνεστε για εμάς και μην μας ξεχνάτε, ευχαριστώ. Αυτό το βίντεο στείλτε σε όλους, διότι στην αρχή δεν είπαν σε κανένα που μας πήγαιναν, αλλά μας είπαν πως ¨Θα σας πάμε στην Κωνσταντινούπολη¨.


Σχ. : Είναι σαφές ότι η Τουρκία αφού τους χρησιμοποίησε όσο ήθελε και για όσο της ήταν ωφέλιμοι στις Καστανιές, τώρα θα τους ετοιμάσει για ένα ακόμη πιο θερμό μέτωπο. Η Οσμανίγε όντως είναι ύποπτα κοντά στην Συρία…

ΠΗΓΗ