Σκοτείνιασε ο ουρανός: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον "αετό" της Πολεμικής Αεροπορίας


Σήμερα το τελευταίο αντίο στο "αετό" της Ομάδας "ΖΕΥΣ" της Πολεμικής Αεροπορίας, το γεμάτο καλοσύνη παιδί που αγάπησαν όσοι πρόλαβαν να τον γνωρίσουν σύμφωνα με το cretalive.gr

Βαρύ έχει πέσει το πέπλο του πένθους στην Πολεμική Αεροπορία αλλά κυρίως στο Καστέλι, την γενέτειρα του 33χρονου Μανώλη Γαρεφαλάκη, του Κρητικού πιλότου που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά. 

Συγκλονισμένοι οι γονείς, η αδερφή του, συγγενείς, φίλοι αλλά και όλοι όσοι πρόλαβαν να τον γνωρίσουν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το γελαστό και γεμάτο καλοσύνη παιδί που δεν μπορούσες παρά να τον αγαπήσεις. 

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που γράφονται για τον Μανώλη Γαρεφαλάκη στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, για τον "αετό" που είναι πλέον στον ουρανό τον οποίο τόσο πολύ αγάπησε. Η κηδεία του Μανώλη θα γίνει σήμερα στις 16.00 το απόγευμα, στο Καστέλι. 

Οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο συνεχίζονται, ενώ σε ανακοίνωσή του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αναφέρεται: 

"Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του"