Ρ.Τ.Ερντογάν για κυρώσεις ΗΠΑ: «Θα το μετανιώσετε -Έρχεται μεγάλη αποκάλυψη»



Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα που έχει ως ανεξάρτητο κράτος, δήλωσε ο Ερντογάν Λάβρος κατά των ΗΠΑ εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρ.Τ.Ερντογάν, ο οποίος αφού τόνισε πως θα απογοητευθεί η Αμερική από το αποτέλεσμα των κυρώσεων, στη συνέχεια προανήγγειλε μεγάλη «έκπληξη» που θα αιφνιδιάσει τον τουρκικό λαό.

Πιο αναλυτικά, η Τουρκία δεν θα διστάσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα, που έχει ως ανεξάρτητο κράτος, δήλωσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν. 

Αυστηρή προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ μετά την επιβολή των κυρώσεων, απηύθυνε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan.

«Εκείνοι που απειλούν την Τουρκία με κυρώσεις θα απογοητευθούν στο τέλος», δήλωσε ο Erdogan το Σάββατο (19/12/2020).

«Επισημαίνουμε με αποφασιστικότητα ότι η Τουρκία δεν θα διστάσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα, που έχει ως ανεξάρτητο κράτος» δήλωσε ο Erdogan σε εγκαίνια αυτοκινητόδρομου.

Περιγράφοντας τις φιλοδοξίες της κυβέρνησής του για το μέλλον, είπε πως επιδιώκει η χώρα του να καταστεί ένας «σημαντικός κόμβος για το διηπειρωτικό εμπόριο και αυτό θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την Τουρκία, που θα ωφελήσει και τα 83 εκατομμύρια πολιτών της».

Όσον αφορά στις διεθνείς επενδύσεις στην Τουρκία, ο πρόεδρος σημείωσε: «Να αναμένετε μία μεγάλη αποκάλυψη τις επόμενες μέρες».