ΣΟΕΔ-Σημαντικό: Ανακοίνωση για τράπεζα αίματος



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία και λειτουργία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (Σ.Ε.Α) του ΣΟΕΔ με Αριθμό Μητρώου: 15921 σε συνεργασία με το «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
 
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να μπορέσει το σωματείο μας να βοηθήσει τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, όταν και αν χρειαστούν αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αίμα, αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό, δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο γι’ αυτό και εμείς καλούμε όλους εσάς να γίνεται εθελοντές αιμοδότες στο νεοσύστατο Σύλλογο που δημιούργησε το ΣΟΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δράσεις μας, θα ενημερώνεστε από την ομάδα μας «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» στο Facebook καθώς και από το Διαχειριστή του Σ.Ε.Α. Σκρίμπα Δημήτριο στο τηλέφωνο 6974118235 και από τον Κοντούρη Δημήτριο 6972828656.