Ετοιμάζεται για ηλεκτρονικό πόλεμο η Τουρκία



Συνεχίζει να ενισχύεται πολεμικά η Τουρκία και ετοιμάζεται για ηλεκτρονικό πόλεμο, προκαλώντας για ακόμα μία φορά.

Ελληνοτουρκικά: Πολλά προβλήματα έχει δημιουργήσει στην Τουρκία, η ρήξη με τη Δύση και ιδιαίτερα με τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «newpost.gr» η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στην Τουρκική Πολεμική Αεροπορία καθώς δεν είναι σε θέση να προμηθευτεί για την ώρα ανταλλακτικά ή τα F-35.

Ωστόσο δε σταματούν εκεί τα πράγματα, αφού η Τουρκία συνεχίζει να ενισχύεται και να προσθέτει νέα όπλα στη… φαρέτρα της.

Όπως αναφέρει η DailySabah οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK) παρέλαβαν ένα νέο όχημα ηλεκτρονικού πολέμου, το Sancak, το οποίο αναπτύχθηκε με εγχώριους πόρους.

Ο Ismail Demir, επικεφαλής της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών (SSB) έκανε τη σχετική δήλωση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Έχουμε παραδώσει το σύστημα ηλεκτρονικής επίθεσης νέας γενιάς, Sancak, στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις», ανέφερε.

Οι δυνατότητες του συστήματος περιλαμβάνουν υψηλή ευελιξία, υψηλή ισχύ εξόδου σε ευρυζωνικές συνδέσεις, μπλοκάρισμα σε διαφορετικούς τύπους και με διαφορετικούς τρόπους, ηλεκτρονική υποστήριξη με ευρυζωνικό δέκτη, αυτόματη δημιουργία συνδέσμων και αποδιαμόρφωση.

Η Aselsan προσφέρει πολλές λύσεις συστήματος ηλεκτρονικής υποστήριξης (ES) και ηλεκτρονικής επίθεσης (EA) που αποτελούνται από ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών.

Δείτε το βίντεο: