Δεν υπάρχουν μαγικές τακτικές για την Τουρκία με τα Rafale! Τα τουρκικά F-16 δεν μπορούν αντιπαρατεθούν με κανέναν τρόποΣτέφανος Καραβίδας: Ο Ερντογάν προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του! Δεν υπάρχουν μαγικές τακτικές. Τα τουρκικά F-16 δεν μπορούν αντιπαρατεθούν με κανέναν τρόπο απέναντι στα ελληνικά Rafale.

Την παρουσία Καταριανών Rafale στην Τουρκία ανέλυσε ο Στέφανος Καραβίδας.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όταν γίνεται αγορά πολεμικού υλικού συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένες ρήτρες. Για οποιαδήποτε χρήση (ακόμα και εκπαίδευση), θα έπρεπε η κυβέρνηση του Κατάρ να πάρει την άδεια της γαλλικής κυβερνήσεως. Ήδη η ελληνική διπλωματία είναι ενήμερε. ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ έχουν στείλει σχετικές επιστολές.

Ακόμα και στην περίπτωση, που οι Τούρκοι είχαν την ευχέρεια να μελετήσουν λίγο παραπάνω τα Rafale, σας διαβεβαιώ ως πρώην ιπτάμενος στα αεροσκάφη F-16, δεν υπάρχουν μαγικές τακτικές στις οποίες θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν, ώστε να αντιμετωπίσουν τα Rafale. Τα F-16 Advanced που διαθέτει η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία, δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με κανέναν τρόπο, απέναντι στα ελληνικά Rafale.

Παράλληλα ο βετεράνος χειριστής μαχητικών ανέλυσε την κατάστασητων χωρών του Κόλπου και τις σχέσεις ανάμεσα σε Σαουδική Αραβία, Εμιράτα και Κατάρ.

Ο επισμηναγός ε.α., Στέφανος Καραβίδας στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την καθημερινότητα» με τον Κωνσταντίνο Τουτσίδη, στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, στις 11 Δεκεμβρίου 2021.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:


loading...