Κρίσεις ΕΔ: Ξεκινούν την Τρίτη 08/03-Γνωρίζουν ΜΟΝΟ Μαξίμου-Α/ΓΕΕΘΑ-ΑρχηγοίΟι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 08-03-2022. Οι γνώστες του αντικειμένου γνωρίζουν ότι οι κρίσεις είναι μία επίπονη διαδικασία που διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει την κρίση των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων.

Θα περιλάβει και ορισμένους «υπό», αφού όσοι αποστρατευτούν, θα αντικατασταθούν από τους αμέσως κατώτερους. Οι αρχηγοί ξέρουν τι θέλουν και τι όχι καλύτερα από τον καθένα, και έχουν κάνει τα κουμάντα τους. Το τι συμβαίνει στο Πεντάγωνο μπορεί εύκολα να το φανταστεί κανείς.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ κάποιοι απευθύνονται και σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς παράγοντες είτε για προαγωγή είτε για παραμονή. Ονόματα αυτών που φέρονται να οδεύουν προς αποστρατεία κινούνται αριστερά και δεξιά, και όποιος αποπειραθεί να τα δημοσιεύσει, πιθανότατα να πέσει σε «λούμπα», αφού οι μόνοι που γνωρίζουν σίγουρα είναι το Μαξίμου, ο Στρατηγός Φλώρος και οι Αρχηγοί των επιτελείων.

Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιάή σχεδόν κουτσομπολιά, αν και για κάποιους υπάρχουν ενδείξεις που φωνάζουν από πολύ μακριά.

ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ - Κ.Δ.Μ.-[Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]