Μισθοφόροι από 52 χώρες του κόσμου έφτασαν στην Ουκρανία



Μέχρι σήμερα, έχει ανακοινωθεί ότι μισθοφόροι από 52 χώρες έχουν φτάσει στο έδαφος της Ουκρανίας μέσω ευρωπαϊκών χωρών και αυτή η λίστα συνεχίζει να μεγαλώνει.

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση, μέχρι σήμερα, μισθοφόροι, που αποκαλούνται εθελοντές στο Κίεβο, έχουν ήδη φτάσει στο έδαφος της Ουκρανίας. Μιλάμε για πάνω από 20 χιλιάδες ξένους μισθοφόρους από διάφορα PMC. Παράλληλα, φέρεται να μιλάμε για μισθοφόρους από 52 χώρες του κόσμου.

«Θυμηθείτε ότι η Ουκρανία συνεχίζει να σχηματίζει τη Διεθνή Αμυντική Λεγεώνα της Ουκρανίας. Μέχρι σήμερα, εθελοντές και βετεράνοι από 52 χώρες του κόσμου έχουν εκφράσει την επιθυμία να ενταχθούν στις τάξεις της.

Ο αριθμός τους έχει ήδη ξεπεράσει τις 20 χιλιάδες. Αυτοί είναι κυρίως έμπειροι μαχητές που έχουν συμμετάσχει σε πολλές ειρηνευτικές εκστρατείες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η ολοκλήρωση του τμήματος της Διεθνούς Λεγεώνας υπό την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συνεχίζεται », αναφέρεται στο μήνυμα.

Αυτή τη στιγμή, έχουν επιβεβαιωθεί αξιόπιστες πληροφορίες ότι μισθοφόροι από τη Λευκορωσία, τη Σουηδία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Βραζιλία, τη Νότια Κορέα, την Αγκόλα, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Νιγηρία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και άλλες χώρες πολεμούν στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.