Αστυνομικοί έσωσαν Αξιωματικό της Πολεμικής ΑεροπορίαςΤα χειρότερα αποφευχθήκαν χάρη στην άμεση και ψύχραιμη επέμβαση του συμπολίτη μας αστυνομικού Βαγγέλη Παπακώστα και συναδέλφων του για συνάνθρωπό μας ο οποίος είχε λιποθυμικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συμπολίτης μας αστυνομικός Ευάγγελος Παπακώστας του Α.Τ Μετεώρων ο οποίος βρισκόταν στην ταβέρνα Ανώγι με άλλους δυο αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας χρειάστηκε να επέμβουν προς βοήθεια συνανθρώπου μας που υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Επισμηναγός Γ. Π. την Τετάρτη 23-3-2022 γευμάτιζε στην ταβέρνα Ανώγι ως επισκέπτης στην περιοχή της Ελάτης Τρικάλων υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και για καλή του τύχη στο κατάστημα βρισκόταν οι τρεις αστυνομικοί  οι οποίοι αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει έσπευσαν με ψυχραιμία να παράσχουν βοήθεια μιας και ο παθών είχε σταματήσει πλέον να αναπνέει και ήταν θέμα δευτερολέπτων να χάσει την ζωή του.

Ο Βαγγέλης Παπακώστας – που τραυματίστηκε και ελαφρά στην προσπάθεια να προσφέρει βοήθεια στον συνάνθρωπό μας –  με την βοήθεια των συναδέλφων του Γωγάκη Σπύρου και Κουκουσούλη Γρηγόρη, του απελευθέρωσε την γλώσσα και μπόρεσε να πάρει ανάσα ενώ μετά την περιπέτεια… βοήθησαν και με ψυχολογική υποστήριξη!

Ο Επισμηναγός που σώθηκε χάρη στην επέμβαση του Ευάγγελου Παπακώστα και των άλλων δυο αστυνομικών, τους ευχαρίστησε θερμά και αναπτύχθηκε μια σχέση ζωή… μετά την δύσκολη απίστευτη περιπέτεια που έζησαν όλοι τους!

Οι τρεις αστυνομικοί που υπηρετούν σε διαφορετικές υπηρεσίες του νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα στο Α.Τ Μετεώρων, στο Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων και στο Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, βρέθηκαν στον κατάλληλο τόπο και την κατάλληλη στιγμή και ένας συνάνθρωπος μας βρίσκεται εν ζωή!