Ολοκληρωτική σύγκρουση Ν. Δελχί-Άγκυρας: Τουρκικά όπλα βρέθηκαν στα χέρια τρομοκρατών στο Κασμίρ! – Η Ινδία έτοιμη για όλα



Σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ινδίας! Το Πακιστάν παραδίδει τουρκικά πιστόλια υψηλής ακρίβειας στους τρομοκράτες του Κασμίρ για στοχευμένες επιθέσεις!

Το Πακιστάν προμηθεύει ελαφριά και υψηλής ακρίβειας πιστόλια Canik TP9 τουρκικής κατασκευής σε τρομοκρατικές ομάδες στο Κασμίρ, για επιθέσεις εναντίον πολιτών και εκτός υπηρεσίας προσωπικού ασφαλείας.

Η εξάπλωση αυτών των όπλων, μέρος του εξοπλισμού μάχης που χρησιμοποιείται από εξαιρετικά εκσυγχρονισμένους στρατούς, επιβεβαιώθηκε όταν οι Ινδικές δυνάμεις ασφαλείας κατέσχεσαν 15 πιστόλια, 30 γεμιστήρες, 300 φυσίγγια και ένα σιγαστήρα κατά τη διάρκεια καταστολής εργαζομένων τρομοκρατικών εξαρτημάτων, μετά από μια σειρά στοχευμένων δολοφονιών τον Μάιο.

Η Lashkar-e-Taiba και η θυγατρική της TRF βρίσκονται πίσω από τις περισσότερες στοχευμένες επιθέσεις στο Κασμίρ, μετανάστες εργάτες και προσωπικό ασφαλείας εκτός υπηρεσίας δολοφονήθηκαν πέρυσι, από τρομοκράτες, ανέφερε η IGP. ”Η χρήση πιστολιών Canik από τρομοκράτες υποδηλώνει ότι το Πακιστάν προμηθεύει εξελιγμένα όπλα από την Τουρκία και τα μεταφέρει λαθραία στην κοιλάδα.\

Το 2021, συνολικά 42 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού ασφαλείας, σκοτώθηκαν σε στοχευμένες επιθέσεις. Φέτος, έχουν γίνει 16 τέτοιες δολοφονίες μέχρι στιγμής. Εκτός του ότι αποτελούν μέρος του οπλισμού του τουρκικού στρατού, συμπεριλαμβανομένου αυτού των ειδικών δυνάμεων της χώρας.

Η Τουρκία έχει γίνει πρόσφατα ένα ασφαλές καταφύγιο για τους αυτονομιστές του Κασμίρ, ειδικά μετά την ακύρωση του άρθρου 370 τον Αύγουστο του 2019, αφότου αφαιρέθηκε το ειδικό καθεστώς της J&K.