Στα "κάγκελα" οι απόστρατοι με την προσωπική διαφορά στις συντάξεις τους



Απόστρατος αξιωματικός, μας έστειλε εδώ στο enoplos.gr μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την παρακάτω επιστολή αγανακτισμένος με την προσωπική διαφορά που υπάρχει  στις συντάξεις με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Δείτε όλη την επιστολή διαμαρτυρίας:

Σιωπηρό Κίνημα Δυσαρέσκειας Συνταξιούχων. "Η δύναμη στα χέρια σου" .!!!

Προτείνω όλους τους Συνταξιούχους όλων των εργασιακών κατηγοριών μαζί με τα συγγενικά τους Μέλη  που μετά την αναπροσαρμογή των συντάξεων με τον νόμο Βρούτση και διατηρούν εκ νέου στις συντάξεις τους την ληστρική απαράδεκτη και κατάφορα άδικη Προσωπική Διαφορά του Ν. Κατρουκαλου στις συντάξεις μας.

 Να προβούμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας  δυσαρέσκειας και αγανάκτησης στην  κατά συνείδηση άσκησης του υποχρεωτικού και κεκτημένου μας  εκλογικού δικαιώματος δια της  ψήφου ως ένδειξη πίεσης στα κόμματα εξουσίας που ληστρικά τα τελευταία χρόνια μας λήστεψαν μας κατακρεούργησαν τον ιδρώτα της ζωης μας 

Ως ένδειξη θυμού και τιμωρίας διότι ουδείς από εμάς και τις οικογένειες μας δεν ευθύνεται για τις οικονομικές Παλινωδίες εις βάρος της αξιοπρεπής μας διαβίωσης καθότι αύξηση δεν πρόκειται να δούμε όσο ήμαστε εν ζωή πότε ένας συνταξιούχος θα πάρει αύξηση ύψους ενός 1€  πχ όταν η ΠΔ είναι 200€  ; Όταν θα πάρει αύξηση 201€ πράγμα αδύνατο να επιτευχθεί σε όλο το διάστημα του υπόλοιπου της ζωής μας.

Τροφή για σκέψη και αφύπνιση στους ιθύνοντες της Κυβερνητικής εξουσίας .!!!!