Ελληνοτουρκικά: Οι ισραηλινές ρουκέτες της Ελλάδας που τρομοκρατούν τους ΤούρκουςOι ισραηλινές ρουκέτες Rampage κατευθύνονται προς το στόχο με GPS και έχουν εμβέλεια τα 150 χιλιόμετρα.

Ελληνοτουρκικά: Οι ισραηλινές ρουκέτες της Ελλάδας που τρομοκρατούν τους Τούρκους και δίνουν στην Ελλάδα το πάνω χέρι.

Η τουρκική προβληματική αεράμυνα δεν μπορεί να αντιμετωπίσε τις νέες ισραηλινές ρουκέτες της Ελλάδας.

Μάλιστα, ακόμα και ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μεσούτ Χακί Τζασίν, τις είχε χαρακτήρισε ως «πολύ επικίνδυνα» όπλα που αγοράζει η Αθήνα από το Ισραήλ.

Οι ισραηλινές ρουκέτες Rampage της Ελλάδας, βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανησυχιών της Τουρκίας.

Οι Τούρκοι δεν μπορούν να… ξεχάσουν το πλήγμα του Ισραήλ στην Συρία με τις Rampage, όπου τέσσερις εγκαταστάσεις κατασκευής όπλων καταστράφηκαν στη βορειοδυτική Συρία σε μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων που αποδίδονται στο Ισραήλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Associated Press, τα ισραηλινά αεροσκάφη πέταγαν πολύ χαμηλά πάνω περιχές του Λιβάνου απ’ όπου και εξαπέλυσαν τις επιθέσεις τους με ρουκέτες Rampage.

Oι ισραηλινές ρουκέτες Rampage κατευθύνονται προς το στόχο με GPS και έχουν εμβέλεια τα 150 χιλιόμετρα.

Oι Rampage, εκτοξευόμενες από ένα F 16 (σ.σ. κάθε αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει τέσσερα) μπορούν να φτάσουν πολύ μακρύτερα, χωρίς οι Ισραηλινοί να αποκαλύπτουν την πλήρη εμβέλεια του όπλου.

Οι ρουκέτες αυτές είναι δυνατό να πλήξουν αν χρειαστεί τις συστοιχίες των τουρκικών S-400, αφού είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν από τα συστήματα αυτοπροστασίας των Τούρκων.