Θρήνος στην Εθνική Φρουρά- Έσβησε επισμηνίας ενώ έπαιζε ποδόσφαιροΘλίψη στην Εθνική Φρουρά σκόρπισε ο θάνατος του 48χρονου οικογενειάρχη Χαράλαμπου Σάββα, ο οποίος έσβησε χθες ξαφνικά, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 48χρονος, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως προσέτρεξαν κοντά του, για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ωστόσο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο άτυχος 48χρονος ήταν χειριστής ελικοπτέρων στην Εθνική Φρουρά. Το πρωί διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τις περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 48χρονος επισμηνίας, που υπηρετούσε στην Πάφο, θα ταφεί με στρατιωτικές τιμές. Η κηδεία του Χάρη Σάββα θα τελεστεί σήμερα Σάββατο, στις 4:00 το απόγευμα, από τον ιερό ναό Αγίου Σάββα στα Λιβάδια. Θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια στο προαύλιο της εκκλησίας.