Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος ξεμπροστιάζει τον Ερντογάν: «Δεν μπορούμε να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα»«Τι λες; Μπορώ να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ! Σου λέω γιατί είμαι ειδικός σε αυτό το θέμα. Δεν μπορείς να έρθεις ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τουρκέρ Ερτούρκ.

Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος ε.α.: Δεν γίνεται να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο Τουρκέρ Ερτούρκ, απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τουρκέρ Ερτούρκ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι η Τουρκία θα κάνει «ό, τι είναι απαραίτητο όταν έρθει η ώρα» και πως οι Τούρκοι «μπορούν να έρθουν (σ.σ. στην Ελλάδα) ξαφνικά ένα βράδυ», υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

«Τι λες; Μπορώ να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ! Σου λέω γιατί είμαι ειδικός σε αυτό το θέμα. Δεν μπορείς να έρθεις ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τουρκέρ Ερτούρκ.

Δηλαδή ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. τόνισε ότι αυτά που λέει ο Τούρκος πρόεδρος, ουσιαστικά είναι κενά λόγια, ώστε να «δημιουργηθεί μία αντίληψη απειλής».

Τουρκία – Τούρκος ναύαρχος ε.α.: Δεν γίνεται να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα
«Αν πάμε να καταφύγουμε στο νησί της Λέσβου θα το δουν ούτως ή άλλως. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορείς να έρθεις ξαφνικά μία νύχτα. Λες αυτό που δεν μπορείς να κάνεις και δημιουργείς μία αντίληψη απειλής», σημείωσε ο Τουρκέρ Ερτούρκ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ναύαρχο ε.α. οι βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα «είναι για τη Ρωσία».

«Είναι αλήθεια, υπάρχουν βάσεις των ΗΠΑ (σ.σ. στην Ελλάδα). Που είναι; Υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Σκύρο και τη Σούδα. Αυτές δεν είναι για την Τουρκία, είναι για τη Ρωσία», είπε.